Σαλάχ: «Σκέφτηκα στο ημίχρονο πως δεν γινόταν να φύγω με τέτοιο τρόπο για την Αφρική»

Ο Μο Σαλάχ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα άφηνε τη Λίβερπουλ για τον επόμενο μήνα δίχως να έχει βοηθήσει στο ματς με τη Νιούκαστλ και γι’ αυτό έκανε τα πάντα στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σε δυο γκολ και μια ασίστ!  



Σαλάχ: «Σκέφτηκα στο ημίχρονο πως δεν γινόταν να φύγω με τέτοιο τρόπο για την Αφρική»

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ ήταν μπροστάρης για τους «κόκκινους» στη νίκη (4-2) απέναντι στις «καρακάξες», φτάνοντας στα 151 τέρματα στην Πρέμιερ με την κόκκινη φανέλα και συμβάλλοντας τρομερά στην εξασφάλιση των τριών βαθμών στην έναρξη του 2024.

Στην ανάπαυλα κι ενώ είχε νικηθεί από τον Ντουμπράβκα στο πέναλτι, άλλαξε παπούτσια και ανέφερε ότι ενόψει και της αναχώρησής του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, σκεφτόταν χαρακτηριστικά πως: «Δεν γινόταν να φύγω με τέτοιο τρόπο. Άλλαξα παπούτσια για να έχω πιο καθαρό μυαλό κι όχι να με ταλαιπωρεί η σκέψη πως έχασα το πέναλτι και τώρα μπορεί να ξανασυμβεί κάτι αρνητικό».

Ο Μο πανηγύρισε με νέο τρόπο θυμίζοντας… Κριστιάνο, έδειξε γι’ ακόμα μια φορά γιατί είναι απίστευτα σημαντικός για τη Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να δηλώνει: «Ο Σαλάχ απέδειξε γιατί μπορεί να καθορίσει ένα αποτέλεσμα, ν’ αλλάξει ένα ολόκληρο ματς και να βελτιωθεί τρομερά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης