Τα έζησε όλα ο Κλοπ: Από το άγχος και την πλάτη στο πέναλτι, μέχρι το φόβο για τη βέρα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ το… έζησε μέχρι τέλους. Η Πρωτοχρονιά του 2024 δεν ήταν μονάχα διασκεδαστική για εκείνον, αφού είχε και αρκετό στρες. Και αρκετό… φόβο. Αλλά τελείωσε ιδανικά, με πανηγυρισμούς μπροστά στο Kop. Το πρώτο ματς της Πρέμιερ για το νέο έτος στο «Άνφιλντ» γέμισε με συναίσθημα τον Γερμανό κόουτς.  



Τα έζησε όλα ο Κλοπ: Από το άγχος και την πλάτη στο πέναλτι, μέχρι το φόβο για τη βέρα!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα επιφύλαξε ένα τρομερό παιχνίδι για να πει σε όλους «καλή χρονιά» με την έλευση του 2024.

Ο κόσμος το γιόρτασε στο γήπεδο και ο Κλοπ μάλλον έφυγε από εκεί… κουρασμένος πνευματικά, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος και ανακουφισμένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια του ματς δεν έλειψαν τα αμήχανα χαμόγελα για όσα έβλεπε είτε από τον ρέφερι, είτε από τη Νιούκαστλ, ειδικά τη στιγμή της προσωρινής ισοφάρισης σε 1-1. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να πετάξει το καπέλο του, με τον Λουίς Ντίας να… ξεκαρδίζεται στα γέλια στον πάγκο.

Όταν ο Σαλάχ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα για το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι «κόκκινοι» στο παιχνίδι με τις «καρακάξες», ο Kloppo επέλεξε να γυρίσει πλάτη, να μην κοιτάζει και να περιμένει από τις αντιδράσεις του κόσμου να καταλάβει τι συνέβη. Και φυσικά, του προκλήθηκε και το αίσθημα του… τρόμου όταν έχασε τη βέρα του στο φινάλε πανηγυρίζοντας μπροστά στον κόσμο, με τον camera-man να τη βρίσκει και να σώζει τον κόουτς της Λίβερπουλ!

Όλα τα ‘χε η πρώτη μέρα του χρόνου για τον Κλοπ! Κανένα παράπονο δεν θα πρέπει να ‘χει…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης