Ο Έντο αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του μόλις κάθισε στον πάγκο (vid)

Άντριαν, Τιάγκο και Τσιμίκας αναγνώρισαν στον Έντο ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση στα χαφ της Λίβερπουλ, με τον Ιάπωνα να έχει πλέον 8 διαδοχικές παρουσίες στο αρχικό σχήμα της ομάδας, σε διάστημα 26 ημερών!  



Ο Έντο αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του μόλις κάθισε στον πάγκο (vid)

Θα λείψει κι εκείνος για τον υπόλοιπο Ιανουάριο από τα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού, θα πρέπει να συμμετέχει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Κύπελλο Ασίας. Από το 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane, στις 06/12, μέχρι και την Πρωτοχρονιά του 2024 και το 4-2 κόντρα στη Νιούκαστλ, ο Έντο έπαιξε σε όλα τα ματς, όντας παρών στα αρχικά πλάνα του Κλοπ!

Ο Ιάπωνας έβγαλε όλο το ζόρικο πρόγραμμα συμβάλλοντας στις προσπάθειες της ομάδας του από το πρώτο λεπτό και η μοναδική «παραφωνία» ήταν το 2-1 από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η τρομερή δουλειά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο κι όσα βλέπει ο Κλοπ από εκείονον στις προπονήσεις, τον καθιστούν έναν από τους πιο αξιόπιστους «στρατιώτες» που θα μπορούσε να έχει ο Γερμανός προπονητής στη διάθεσή του. Ωστόσο, το αντιλαμβάνονται και οι συμπαίκτες του, αφού τον αποθέωσαν μόλις εκείνος βγήκε με αλλαγή στο παιχνίδι με τις «καρακάξες», το βράδυ της Δευτέρας.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης