Τι σου είναι ένας χρόνος: Από τις συγγνώμες του Κλοπ, στο ευτυχισμένο 2024 (vid)

Ένας χρόνος στο ποδόσφαιρο, είναι… μια ολόκληρη ζωή. Ακόμα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα μπορούν ν’ ανατραπούν τα πάντα και να εμφανιστούν νέα, απροσδόκητα και πολύ διαφορετικά πράγματα. Κάπως έτσι βίωσαν στη Λίβερπουλ τις στιγμές που είχε μπει το 2023, αλλά και τώρα την έλευση του 2024…  



Τι σου είναι ένας χρόνος: Από τις συγγνώμες του Κλοπ, στο ευτυχισμένο 2024 (vid)

Ο Σαλάχ φρόντισε για το 4-2 απέναντι στη Νιούκαστλ, το «Άνφιλντ» ήταν μέρος γεμάτο ευτυχία, ο Κλοπ βρήκε τη βέρα του ξεφυσώντας από ανακούφιση και όλα έμοιαζαν ιδανικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε στην κορυφή και στο +3 από την Άστον Βίλα, αν και η Σίτι που έχει μείνει στο -5 έχει ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω και της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω μόλις κατά 365 μέρες, εύκολα γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλη διαφορά βιώνει η αρμάδα του Kloppo στην έναρξη του φετινού έτους. Η περσινή χρονιά είχε ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο για τους «κόκκινους». Είχαν ηττηθεί 3-1 από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας στις 02/01, είχαν μείνει στο 2-2 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς και το χειρότερο «χαστούκι» των ημερών είχε έρθει στις 14/01 με το 3-0 από τη Μπράιτον.

Ο Γερμανός τεχνικός μετά από εκείνο το παιχνίδι στο Amex δήλωνε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί χειρότερη εμφάνιση από την ομάδα του και μάλιστα, είχε απολογηθεί μπροστά στους οπαδούς στις εξέδρες των φιλοξενούμενων.

Τι σου είναι ένας χρόνος… Γι’ αυτό στα εμπόδια, κάνουμε ένα βήμα πίσω, εξετάζουμε κάθε πτυχή της κατάστασης και συνεχίζουμε με κάποιον τρόπο. Όποιος κι αν είναι αυτός…

 




Κώστας Ζάλιαρης