Από την Αγγλία μέχρι την Ολλανδία, θέλουν τον Χέντερσον: Φεύγει τελικά από τη Σαουδική Αραβία;

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει μετανιώσει για την απόφασή του να εγκαταλείψει το «Νησί» για χάρη της Αλ Ετιφάκ, επιθυμείς διακαώς να αποχωρήσει και ετοιμάζεται να μαζέψει βαλίτσες για άλλη μια φορά. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός του.  



Από την Αγγλία μέχρι την Ολλανδία, θέλουν τον Χέντερσον: Φεύγει τελικά από τη Σαουδική Αραβία;

Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ στην Αλ Ετιφάκ, ο Τζόρνταν Χέντερσον επιθυμεί να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και να γυρίσει πίσω στην Ευρώπη, όπου φαίνεται να έχει πολλούς «μνηστήρες».

Το όνομά του είχε ακουστεί για τις Νιούκαστλ και Μπράιτον. Αμφότερες ψάχνονται για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή, με την Μπράιτον μάλιστα να έχει στο ρόστερ της δύο παλιούς γνωστούς του, τους Άνταμ Λαλάνα και Τζέιμς Μίλνερ.

Ο Χέντερσον πάντως γνωρίζει ότι μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Premier League συνεπάγεται οικονομικά προβλήματα και φορολογικά αδιέξοδα για τον ίδιο.

Τη «λύση» ίσως του δώσουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση να τον κάνει δικό της υπό τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και ο Άγιαξ, που επίσης θέλει να τον φέρει ως δανεικό στο Άμστερνταμ.

Ποια θα είναι η επόμενη στάση στην καριέρα του 33χρόνου Άγγλου; Φαίνεται πως θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, με το μόνο σίγουρο της υπόθεσης να είναι, ότι αναμένεται να αφήσει πίσω του τη Σαουδική Αραβία. Κι όλα αυτά, με φόντο το Euro 2024.

Άρτεμις Κλεφτάκη