Ο Μέιμπρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σεβίλλη – Ο πανηγυρισμός που… δεν θα ξεχάσουν στην Αγγλία! (pic)

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Χάνιμπαλ Μέιμπρι, ο οποίος θα ανακοινωθεί ως δανεικός από τη Σεβίλλη. Περιλαμβάνονται στο deal ρήτρα αγοράς και ρήτρα επιστροφής στο «Ολντ Τράφορντ», ουδείς θα λησμονήσει τον απίθανο πανηγυρισμό του απέναντι στην Μπράιτον!



Ο Μέιμπρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σεβίλλη – Ο πανηγυρισμός που… δεν θα ξεχάσουν στην Αγγλία! (pic)

Τις τελευταίες του ώρες στην Αγγλία διανύει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Χάνιμπαλ Μέιμπρι, ο οποίος αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς που «αγγίζει» τα 20 εκατομμύρια.

Σύντομα, αναμένεται να ανακοινωθεί η ολοκλήρωση του deal, με τον νεαρό μέσο να ταξιδεύει άμεσα στην Ισπανία, προκειμένου να περάσει τα εργομετρικά τεστ και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Αρκετοί θα τον θυμούνται με την κόκκινη φανέλα, λίγοι θα έχουν λησμονήσει τον πανηγυρισμό στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Μπράιτον. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι έκανε… πάρτι στο Μάντσεστερ, επικρατούσε με 3-0 στο 71ο λεπτό, τον Σεπτέμβριο, και πολλοί φίλοι της Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να περάσουν εκτός γηπέδου, καθώς δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν άλλο αυτή την εικόνα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός έμοιαζε αποσβολωμένος, αλλά ο νεαρός, Χάνιμπαλ Μέιμπρι, βρήκε τον τρόπο να δώσει ψυχολογία στους γηπεδούχους. Σκόραρε, έκανε το 3-1 και πανηγύρισε έξαλλα, καθώς επρόκειτο για το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Premier League.

Η αντίδρασή του κρίθηκε υπερβολική, αλλά άπαντες αντιλήφθηκαν το νεαρό της ηλικίας του. Αυτό που δεν μπορούσαν να εκλογικεύσουν ήταν η ανάρτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μέιμπρι να πανηγυρίζει. Τα σχόλια από κάτω δεν ήταν ιδιαίτερα… κόσμια, με αρκετούς φυσικά να επισημαίνουν πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάποιο από τα δύο γεγονότα.

Δημήτρης Μανάκος