Τα χρώματα, οι ηγέτες και ο Κρόιφ: Ο Άγιαξ υποδέχθηκε με φοβερό βίντεο τον Χέντερσον (vid)

Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε το μεγάλο come-back στην Ευρώπη έπειτα από μόλις έξι μήνες στη Σαουδική Αραβία, υπέγραψε στον Άγιαξ και οι Ολλανδοί όπως το συνηθίζουν, ετοίμασαν ένα βίντεο υποδοχής που είναι άξιο θαυμασμού. 



Τα χρώματα, οι ηγέτες και ο Κρόιφ: Ο Άγιαξ υποδέχθηκε με φοβερό βίντεο τον Χέντερσον (vid)

Με τιμή στην ιστορία του, αλλά και με προσπάθεια να γίνει αντιληπτό πόσο σπουδαία είναι η μεταγραφή του «Χέντο», ο «Αίαντας» υποδέχθηκε τον Άγγλο χαφ, το βράδυ της Πέμπτης. 

Έπειτα από μόλις έξι μήνες στη Σαουδική Αραβία, όπου είχε αποδεχθεί την πρόκληση που του παρουσίασε ο Τζέραρντ στην Αλ - Ετιφάκ, υπογράφοντας έναντι 350.000 λιρών την εβδομάδα και φτάνοντας τελικά να μην πάρει ούτε λίρα από το κλαμπ, ο Χέντερσον τερμάτισε σύντομα και απότομα την πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική του περιπέτεια. 

Αποχαιρέτησε την Αλ - Ετιφάκ το βράδυ της Πέμπτης και ανακοινώθηκε από τον Άγιαξ, που τον υποδέχθηκε με ένα βίντεο στο οποίου... του ξέκοψε την όρεξη για τη φανέλα με το «14» λόγω Κρόιφ, αλλά τόνισε πως λαμβάνει έναν έτοιμο ηγέτη, σε αντίθεση με όσους φτιάχνει το κλαμπ του Άμστερνταμ. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης