Φοβερός Κλοπ για Έρικσον: «Ευπρόσδεκτος να έρθει και να κάνει τη δουλειά μου»!

Είναι ένα κλαμπ με ανθρώπους που διαφέρουν και αντιλαμβάνονται αλλιώς τη ζωή και το ποδόσφαιρο. Και το έδειξε ξανά ο Γιούργκεν Κλοπ με την ανοιχτή πρόσκληση προς τον Σβεν Γκόραν Έρικσον ώστε ο Σουηδός να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, το οποίο αποκάλυψε στην πιο δύσκολη στιγμή του...



Φοβερός Κλοπ για Έρικσον: «Ευπρόσδεκτος να έρθει και να κάνει τη δουλειά μου»!

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας συγκλόνισε και συγκίνησε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ανακοινώνοντας πως έχει διαγνωστεί σε τελικό στάδιο καρκίνου και του απομένει το πολύ ένας χρόνος ζωής...

Στο περιθώριο της δυσάρεστης είδησης, ανέφερε πως αν έχει κάτι απωθημένο, είναι που δεν κατάφερε να βρεθεί ποτέ στον πάγκο της Λίβερπουλ. 

Κι όμως, υπάρχει η δυνατότητα και η ευκαιρία θα του δοθεί όποτε το θελήσει! Γιατί οι «κόκκινοι» σε κάτι τέτοια ξέρουν πώς να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ανταγωνισμός για ένα πρωτάθλημα ή για τα τρόπαια. Είναι κάτι που προσφέρει στιγμές που μένουν για μια ολόκληρη μια ζωή. 

Και αυτές, ο Γιούργκεν Κλοπ τις προσφέρει απλόχερα στον Σβεν Γκόραν Έρικσον! «Είναι ευπρόσδεκτος να έρθει όποτε θέλει στο γραφείο μου ή να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα! Πιστεύω ότι θα περάσει υπέροχες ώρες στην ομάδα μας...» είπε ο Γερμανός κόουτς! 

Κώστας Ζάλιαρης