«Δείτε τα χέρια του»: Έτρεμε απέναντι από τον Μπόνο και… προφανώς αστόχησε στο πέναλτι! (vid)

Ο Σέντρικ Μπακαμπού εκτελεί πέναλτι για 18η φορά στην καριέρα του. Αστοχεί. Συμβαίνει και αυτό. Δεν σκοράρει από τα «11» βήματα και κοιτά αποσβολωμένος. Όχι επειδή συνέβη για «παρθενική» περίπτωση. Αλλά μάλλον, επειδή δεν ήταν ο εαυτός του πριν την εκτέλεση!



«Δείτε τα χέρια του»: Έτρεμε απέναντι από τον Μπόνο και… προφανώς αστόχησε στο πέναλτι! (vid)

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Κάποια στιγμή θα αστοχούσε. Και η αλήθεια είναι πως έμελλε να συμβεί στο χειρότερο χρονικό σημείο για το Κονγκό, με τον Σέντρικ Μπακαμπού να χάνει για πρώτη φορά πέναλτι σε ολόκληρη την καριέρα του.

Ως στιγμής, μετρούσε 17 εύστοχες εκτελέσεις, με τις τρεις εξ’ αυτών να λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πλέον, στόχευε στο 16ο γκολ με τη χώρα του σε επίσημες και φιλικές αναμετρήσεις, στην 43η του εμφάνιση, αλλά η επιθυμία του δεν έγινε πράξη. Το 1-0 για το Μαρόκο διατηρήθηκε, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, και το εντυπωσιακό 17-1 από το σημείο του πέναλτι για τον Μπακαμπού, είναι γεγονός!

Μήπως όμως έφταιγε η… ίδια η ψυχολογία του; Όλοι στο Twitter παρατήρησαν πόσο πολύ έτρεμε το χέρι του, στήνοντας την μπάλα, προτού πάρει φόρα.

Δημήτρης Μανάκος