«Κόκκινα» νιάτα… έτοιμα για όλα: Ο Κλοπ προετοιμάζει και την επόμενη γενιά της Λίβερπουλ!

Είχε να συμβεί περίπου 60 χρόνια! Και έγινε στο Vitality. Σε μια έδρα που μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, η Λίβερπουλ κατάλαβε πόσο έπρεπε να μοχθήσει για τη νίκη. Κι όμως, το έκανε ολοκληρώνοντας το ματς με έξι πιτσιρικάδες και με τον Κλοπ να δείχνει πόσο στηρίζει κάθε νεαρό που δουλεύει σκληρά!  



«Κόκκινα» νιάτα… έτοιμα για όλα: Ο Κλοπ προετοιμάζει και την επόμενη γενιά της Λίβερπουλ!

Το 4-0 των «κόκκινων» στην έδρα της Μπόρνμουθ, προφανώς αποτυπώνει την ευκολία με την οποία η ομάδα του λιμανιού στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση απέναντι στους «cherries» του Ιραόλα.

Ο Νούνιες δεν σταματά με τίποτα, φτάνοντας στα 100 τέρματα καριέρας, ενώ και ο Ντιόγο Ζότα έχει επωμιστεί μεγαλύτερη ευθύνη στο σκοράρισμα για όσο απουσιάζει ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το φινάλε του ματς της Κυριακής βρήκε τη Λίβερπουλ να έχει στην 11άδα έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές, ηλικίας 21 ετών και κάτω! Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονταν στο χορτάρι οι Κόνορ Μπράντλεϊ (20, ξεκίνησε στο ματς κάνοντας ντεμπούτο στην Πρέμιερ), Χάρβεϊ Έλιοτ (20), Μπόμπι Κλαρκ (18), Ράιαν Χράφενμπεχ (21), Όουεν Μπεκ (21) και Κάιντε Γκόρντον (19).

Μόλις για 4η φορά στα χρονικά είχε η Λίβερπουλ έξι ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης ηλικιακής κλίμακας στο ίδιο ματς πρωταθλήματος και μάλιστα ήταν η πρώτη μετά από το 1965 και μια αναμέτρηση με τη Γουλβς!

Κώστας Ζάλιαρης