«Παίζεται» μία πρόκριση και ο Ονάνα κάθεται στον πάγκο: Επιλογή που έγινε… viral από το Καμερούν!

Η πιο απρόβλεπτη επιλογή όλων, ο Σονγκ του Καμερούν επέλεξε να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Καμερούν τον Αντρέ Ονάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Παίζεται» μία πρόκριση και ο Ονάνα κάθεται στον πάγκο: Επιλογή που έγινε… viral από το Καμερούν!

Ουδείς το περίμενε, αλλά ο Ριγκομπέρ Σονγκ αποφάσισε να το κάνει πράξη. Στην 3η στροφή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, στην αγωνιστική που θα αποφασιστεί η συνέχεια ή ο… αποκλεισμός του Καμερούν από την επόμενη φάση, ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάνα, δεν ξεκινά στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Γκάμπια.

Ο Σονγκ αποφάσισε να τοποθετήσει ως βασικό τον Οντόα και πρόκειται για μία επιλογή που προκάλεσε αντιδράσεις. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ονάνα ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που ενσωματώθηκε με την αποστολή της χώρας του στην Ακτή Ελεφαντοστού και έκανε ντεμπούτο στην ήττα από τη Σενεγάλη με 3-1.

Δεν έπεισε, έκανε λάθη, «τσακώθηκε» με συμπαίκτη του και πλέον, δεν ξεκινά βασικός, διαθέτοντας και το χειρότερο ποσοστό αποκρούσεων στη διοργάνωση. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Δεν έχει προβεί ούτε σε μία επέμβαση, στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε, με το 0% να κρίνεται… αρνητικό. Μένει να δούμε αν η επιλογή του Καμερούν θα αποδώσει!

Δημήτρης Μανάκος