Το πανό των οπαδών της Λίβερπουλ τα λέει όλα: «Φανταστείτε να ήσασταν… εμείς»! (vid)

Όλα τους πηγαίνουν καλά. Ο Κλοπ έχει τηρήσει το λόγο του για τη… Λίβερπουλ 2.0, τη νέα έκδοση της ομάδας που από το καλοκαίρι και μετά έλεγε ότι θα παρουσιάσει. Και τώρα, η πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ έκανε τον κόσμο να καταλάβει πόσο… τυχερός είναι φέτος με όσα βλέπει στο γήπεδο.  



Το πανό των οπαδών της Λίβερπουλ τα λέει όλα: «Φανταστείτε να ήσασταν… εμείς»! (vid)

Σίγουρα, κανείς οπαδός δεν θα έχει σκεφτεί, φανταστεί, αναλογιστεί έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, πώς θα ήταν αν στη ζωή είχε αποφασίσει να είναι υποστηρικτής κάποιου άλλου κλαμπ. Να του άρεσαν άλλα χρώματα, άλλη φανέλα.

Η αγάπη για την ομάδα έρχεται από την παιδική ηλικία ανάλογα με τις επιρροές του καθενός και δεν φεύγει ποτέ. Μπορεί να μειωθεί, να ενταθεί, να μείνει για λίγο στην άκρη, αλλά η αγάπη για την ομάδα δεν φεύγει ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι στα καλύτερά τους και το «φωνάζουν». Και το έδειξαν και στο «Craven Cottage» το βράδυ της Τετάρτης με την πρόκριση στον 14ο τελικό Λιγκ Καπ στα χρονικά του συλλόγου. «Φανταστείτε να ήσασταν… εμείς» είπαν προς κάθε αντίπαλο. Και το απολαμβάνουν!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης