Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει κάτι από... Κλοπ στις αντιδράσεις του (vids)

Το πάθος, τα ξεσπάσματα και η ένταση στις εκφράσεις του Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκου είναι ασύγκριτα. Ο κόσμος της Λίβερπουλ θα θέλει να βλέπει κάτι εξίσου έντονο στην επόμενη μέρα της ομάδας. Και κάπου εκεί, ο Τσάμπι Αλόνσο ίσως και να... ταιριάζει!  



Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει κάτι από... Κλοπ στις αντιδράσεις του (vids)

Ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων» φαντάζει ο ιδανικός στα μάτια των οπαδών της ομάδας, για τη νέα εποχή στην οποία θα μπει ο σύλλογος του λιμανιού από το φετινό καλοκαίρι, όταν ο Κλοπ θ' αποτελέσει παρελθόν.

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν παρουσιάζει κάτι τρομερό στη Bundesliga διατηρώντας τις «ασπιρίνες» στην κορυφή και έχοντας γίνει αντικείμενο συζήτησης και αναλύσεων με το τρομερά μαχητικό και αποτελεσματικό σύνολο που έχει στα χέρια του.

Οι περισσότεροι θυμόμαστε το τρομερό ξέσπασμά του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, όταν είχε πηδήξει από την εξέδρα με το κοστούμι και έτρεχε μέχρι το κόρνερ για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του.

Τώρα, ξεσπά στην άκρη του πάγκου της Λεβερκούζεν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανή τη «φλόγα» που έχει ανάγκη να βλέπει το Kop από τον άνθρωπο που κρατάει το «τιμόνι».

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης