Ο Κλοπ καθησυχάζει για το… κύμα εξόδου: «Μην ανησυχείτε, οι παίκτες αγαπούν την ομάδα» (vid)

Οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ «θορύβησαν» τον κόσμο, έδωσαν αφορμή στα media για να σκεφτούν σενάρια και ο Κλοπ έπρεπε να τοποθετηθεί. Και το έκανε, καθησυχάζοντας τον κόσμο της Λίβερπουλ που είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι η αποχώρηση του Γερμανού θα προκαλέσει κύμα αποχωρήσεων από το ρόστερ.  



Ο Κλοπ καθησυχάζει για το… κύμα εξόδου: «Μην ανησυχείτε, οι παίκτες αγαπούν την ομάδα» (vid)

«Μεγάλη ερώτηση και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω…». Με αυτή τη λιτή αναφορά στην περίπτωση του δικού του μέλλοντος στη Λίβερπουλ, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2025, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, άθελά του, προκάλεσε ταραχή.

Η ανακοίνωση του Κλοπ για την αποχώρησή του από το κλαμπ του λιμανιού στο φινάλε της σεζόν, φαίνεται πως έχει εισχωρήσει στο μυαλό των παικτών του. Εκείνοι, ίσως σκεφτούν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα κι αν θ’ αποτελούν κομμάτι της ομάδας στη νέα εποχή.

Ο Γερμανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει του ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ», θέλησε να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση:

«Εγώ θα συνιστούσα σε όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Κανείς δεν έχει ν’ ανησυχεί για τίποτα. Είμαι 100% σίγουρος. Υπάρχει χρόνος για τα πάντα. Οι παίκτες αγαπούν την ομάδα, μην το ξεχνάτε αυτό» είπε.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης