Η τρομερή ιστορία του Κλοπ για τον Μπράντλεϊ: «Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο της… Μπόλτον!»

«Φίλοι της Μπόλτον, σας ζητώ συγγνώμη. Θα παίξει με τη Λίβερπουλ, είναι πολύ αργά πλέον». Αφοπλιστικός Γιούργκεν Κλοπ, όταν αποφάσισε να εξιστορήσει μία καλοκαιρινή ιστορία, και μία συζήτηση που είχε με κόσμο της ομάδας από τη League One στις διακοπές του. Αφορμή; Μα φυσικά, ο Κόνορ Μπράντλεϊ!



Η τρομερή ιστορία του Κλοπ για τον Μπράντλεϊ: «Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο της… Μπόλτον!»

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία ακόμη εσωτερική μεταγραφή της Λίβερπουλ. Έναν ποδοσφαιριστή που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει με τη φανέλα των «κόκκινων», μετά τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ και εκείνος την «άρπαξε» από τα μαλλιά.

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ αποτελεί μία ακόμη προσωπική επιτυχία του Γιούργκεν Κλοπ. Ένα «στοίχημα» του Γερμανού προπονητή, που αποφάσισε να ακούσει τον βοηθό του, τον Πεπ Λάιντερς, να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, και εν συνεχεία, να δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό.

Η εμφάνιση του Μπράντλεϊ απέναντι στην Τσέλσι αποτέλεσε με διαφορά την κορυφαία του με την «κόκκινη» φανέλα. Ένα γκολ, το πρώτο του στην Premier League, δύο ασίστ, και ένας δανεισμός στην Μπόλτον που έπιασε τόπο στον απόλυτο βαθμό. Πήρε χρόνο συμμετοχής, διακρίθηκε, σκόραρε επτά φορές με τη φανέλα της και ήρθε έτοιμος στο «Άνφιλντ», προκειμένου να ξεχωρίσει.

Ο στόχος επετεύχθη και ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να μοιραστεί μία καλοκαιρινή ιστορία με τον κόσμο της ομάδας. Αφορά το σύνολο του Ίαν Έβατ, την Μπόλτον, η οποία αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στις καλοκαιρινές του διακοπές λοιπόν, ο Γερμανός συνάντησε κόσμο της Μπόλτον και ρωτήθηκε για το αν ο Μπράντλεϊ θα φορά τη φανέλα της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η απάντησή του; Αφοπλιστική. Τους ζήτησε συγγνώμη και τους είπε πως πλέον είναι πολύ αργά. Θα παίξει με τη Λίβερπουλ. Και αυτό ακριβώς συνέβη!

Δημήτρης Μανάκος