Η ώρα του Τιάγκο: 9 μήνες μετά, έτοιμος να ξαναβάλει φανέλα και να παίξει!

Από τον Απρίλη του 2023 πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις αρχές του Φλεβάρη του 2024 είναι πια έτοιμος να ξαναπατήσει στο χορτάρι και να βοηθήσει τη Λίβερπουλ! Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι παρών στην αποστολή των «κόκκινων» για το ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο! 



Η ώρα του Τιάγκο: 9 μήνες μετά, έτοιμος να ξαναβάλει φανέλα και να παίξει!

Ο τραυματισμός που είχε αποκομίσει στο γοφό, τον ταλαιπώρησε όσο δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί.

Τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης και τον προκάλεσε να κάνει τεράστια υπομονή μέχρι να καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να βρεθεί και στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός φρόντιζε κάθε φορά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων να μην πιέσει την ψυχοσύνθεση του ποδοσφαιριστή με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του και κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από τα δημοσιεύματα και τα σενάρια. 

Ο Τιάγκο ανάρρωσε, δυνάμωσε, δούλεψε και τώρα είναι και πάλι έτοιμος και διαθέσιμος! Βρίσκεται κανονικότατα στην αποστολή της Λίβερπουλ για το ματς στο «Έμιρεϊτς»! 

Αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ή όχι θα φανεί, αλλά το ευτυχές για τον ίδιο και τη Λίβερπουλ είναι πως σε αυτό το κρισιμότατο χρονικά σημείο, είναι ξανά παρών με τους υπόλοιπους για να συνεχιστεί η προσπάθεια διεκδίκησης κάθε τίτλου! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης