«Καλοβλέπουν» τον Ράσφορντ στην Παρί για αντι-Μπαπέ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι πια οριστικά φευγάτος από την Παρί και στο γαλλικό κλαμπ φαίνεται ότι θέλουν να... ρίξουν τα δίχτυα τους στον Μάρκους Ράσφορντ!  



«Καλοβλέπουν» τον Ράσφορντ στην Παρί για αντι-Μπαπέ!

Ο Μπαπέ που φέρεται να έχει ενημερώσει επίσημα πια τη διοίκηση της Παρί για το φινάλε της θητείας του στο «Παρκ ντε Πρενς» το προσεχές καλοκαίρι. Το βράδυ του Σαββάτου ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Ναντ και αυτός μόλις μπήκε στο ματς πέτυχε το 21ο του γκολ για τη φετινή σεζόν στη Ligue1.

Το καλοκαίρι θα ρίξει τους τίτλους τέλους της τρομερής παρουσίας του στην Παρί, εκεί όπου μεγαλούργησε όλα αυτά τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του εξέλιξης, έχοντας στόχο πια να κάνει το μεγαλύτερο βήμα. Αυτό προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Παρί θα πρέπει ν' αρχίσουν να στοχεύουν από τώρα σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν το στυλ παιχνιδιού του Μπαπέ και τα γκολ του και σύμφωνα με τους Times μπαίνει στο «μικροσκόπιο» ο Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος έχει 5 γκολ σε 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τ' όνομά του έχει βρεθεί στα media αρκετές φορές για εξωαγωνιστικούς λόγους...

Κώστας Ζάλιαρης