Premier League Preview

Με πέντε ματς ξεκινάει το Σάββατο η 9η αγωνιστική της Premier League, με το πρόγραμμα να χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στο πρόγευμα (14:45), στο κυρίως πιάτο (17:00) και στο επιδόρπιο (19:30). Η Λίβερπουλ είναι η μόνη από τους «μεγάλους» που αγωνίζεται σήμερα. Δείτε το preview στο england365.gr.



Premier League Preview

Το πρόγευμα (14:45)

Γουλβς - Σουόνσι

Γουλβς και Σουόνσι αναμετρώνται το Σάββατο στο «άντρο των λύκων» στο ματς που ανοίγει την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι γηπεδούχοι, την ώρα που η Σουόνσι βρίσκεται σε αναζήτηση του πρώτου της εκτός έδρας βαθμού

Δείτε το Preview του αγώνα

 

 

Το κυρίως πιάτο (17:00)

Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρομ

Η κόντρα μεγάλη, το μίσος απύθμενο στο ντέρμπι του Black County, το οποίο θα φέρει αντιμέτωπες τις Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ για 178η φορά. Από την πρώτη τους ήττα για φέτος προέρχονται οι γηπεδούχοι, από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Γουλβς οι «baggies».

Δείτε το Preview του αγώνα

 

Μπόλτον - Σάντερλαντ

Η αρχή έγινε στο Γουίγκαν και η Μπόλτον θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της. Δύσκολο το έργο της κόντρα στη Σάντερλαντ, την οποία υποδέχεται στο «Ρίμποκ», με την πρόσφατη παράδοση να είναι υπέρ των «μαυρόγατων». Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, σημαντικές επιστροφές για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε το Preview του αγώνα

 

Νιούκαστλ - Γουίγκαν

Να φτάσει στη νίκη που θα τη φέρει -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση θέλει η Νιούκαστλ, η οποία υποδέχεται τη Γουίγκαν. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κερδίσει στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Δείτε το Preview του αγώνα

 

 

Το επιδόρπιο (19:30)

Λίβερπουλ - Νόριτς

Ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος δεν θέλει ο Κένι Νταλγκλίς, καθώς παιχνίδια όπως αυτό με τη Νόριτς είναι αυτά που θα επιτρέψουν στη Λίβερπουλ να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Καλή η -μικρή- παράδοση για τους «κόκκινους» κόντρα στα «καναρίνια», εντελώς διαφορετική αυτή κόντρα σε νεοφώτιστους.

Δείτε το Preview του αγώνα