Και η Φόρεστ ανοίγει «μέτωπο» με την Πρέμιερ: «Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας στη Λίγκα»

Απόλυτα απογοητευμένη από τους χειρισμούς της Πρέμιερ Λιγκ στην υπόθεσής της δηλώνει με επίσημη ανακοίνωση η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας στη διοργανώτρια αρχή» αναφέρει η ομάδα, που έστειλε μήνυμα ενότητας απέναντι στις δυσκολίες, με μια φωτογραφία το πρωί της Τρίτης.  



Και η Φόρεστ ανοίγει «μέτωπο» με την Πρέμιερ: «Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας στη Λίγκα»

Η Φόρεστ από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την αφαίρεση 4 βαθμών για τις παραβάσεις που εντοπίστηκαν σε ό,τι αφορά στους οικονομικούς κανονισμούς της Πρέμιερ.

Ο σύλλογος έχει διορία ώστε ν’ αποφασίσει αν θ’ ασκήσει έφεση, κάτι για το οποίο δεν έγινε παντελώς καμία αναφορά στην επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ.

«Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι από την απόφαση που λήφθηκε, όπως επίσης και από τον τόνο και των όσων υπέβαλε η Πρέμιερ ενώπιον της Επιτροπής. Επεδίωξε εξ αρχής την επιβολή τιμωρίας αφαίρεσης 8 βαθμών, κάτι εντελώς δυσανάλογο με το -9 που ορίζεται από τους δικούς της κανόνες αφερεγγυότητας.

Η Πρέμιερ δεν έλαβε υπόψιν τα υψηλά επίπεδα συνεργασίας μας για όλη την υπόθεση, με την Επιτροπή να επιβεβαιώνει τους δικούς μας χειρισμούς» ανέφερε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση του συλλόγου.

Από το πρωί της Τρίτης, πάντως, ξεκίνησε νέα προσπάθεια, με ενωτικό μήνυμα στα social media και η εικόνα μιλάει από μόνη της…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης