Τρέχουν… για να έχουν

Υπό την πίεση του χρόνου βρίσκονται στην Ίπσουιτς, ο γενικός διευθυντής, Σάιμον Κλεγκ και ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Κιν, μετά και ην επιθυμία του ιδιοκτήτη, Μάρκους Έβανς για το σχεδιασμό της νέας ομάδας.



Τρέχουν… για να έχουν

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών πρέπει να προηγηθούν των αποκτήσεων, ώστε να προκύψουν τα απαραίτητα έσοδα με τα οποία θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις και να υπολογιστεί το ποσό που θα διατεθεί. Ο Σάιμον Κλεγκ έχει στα υπόψη του την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών, μέσα στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται και ένας επιθετικός. «Έχουμε την πίεση από τον πρόεδρο για να παραχωρήσουμε ποδοσφαιριστές και να προβούμε σε αγορά νέων. Αυτή τη στιγμή μπορεί να επικρατεί ηρεμία στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά σε λίγες μέρες θα υπάρξει “κυκλώνας” εξελίξεων. Είμαι αισιόδοξος πως θα φέρω εις πέρας την επιθυμία του προέδρους» υποστήριξε ο γενικός διευθυντής.

«Ο προπονητής και εγώ έχουμε την ίδια άποψη για τους πέντε ποδοσφαιριστές που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα και δεν τους έχουμε χάσει στιγμή από τα μάτια μας» συμπλήρωσε.

TAGS: