Όλοι βλέπουν την εξέλιξη του Φόντεν: Κορυφαίος για τους συντάκτες ποδοσφαίρου!

Ο Φιλ Φόντεν έχει φτάσει στο σημείο της απόλυτης δικαίωσης για την επιμονή και την υπομονή του όσα χρόνια δουλεύει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και με όσα κάνει στο γήπεδο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής από τους συντάκτες ποδοσφαίρου στην Αγγλία. Καλύτερη όλων για τις γυναίκες η Μπάνι Σο, επίσης μέλος της Μάντσεστερ Σίτι!  



Όλοι βλέπουν την εξέλιξη του Φόντεν: Κορυφαίος για τους συντάκτες ποδοσφαίρου!

Ο Φόντεν πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της προσπάθειας που κάνει η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να διατηρήσει τα κεκτημένα σε εγχώριο επίπεδο με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έχει κάνει μέχρι και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να του βγάλει το καπέλο για τη φοβερή εξέλιξη του παιχνιδιού του και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον εμπιστεύεται πλέον τυφλά. Ο ποδοσφαιριστής στα τέλη του 2022 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πολίτες» μέχρι το 2027 και η εικόνα που παρουσιάζει την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά είναι ίσως η καλύτερη που έχει αντικρίσει ο κόσμος από εκείνον.

Γι' αυτό και οι συντάκτες ποδοσφαίρου τον ανέδειξαν κορυφαίο όλων, μαζί με τη Μπάνι Σο που κατέκτησε τη συγκεκριμένη διάκριση για τις γυναίκες και επίσης αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Φόντεν κέρδισε την προτίμηση του 42% των μελών της Ένωσης, νικώντας τους Ράις και Ρόδρι με τους οποίους «μονομάχησε» για την κορυφή. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης