Φοβερός Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (vid)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενά του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!  



Φοβερός Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός του κλαμπ του λιμανιού ουσιαστικά πραγματοποίησε «επίθεση» προς το TNT για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετεί τη Λίβερπουλ στις διαθέσιμες ώρες για προβολή, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ομάδας να είναι εξαντλητικό και απάνθρωπο. Ή και ... έγκλημα, όπως το χαρακτήρισε ο Kloppo!

«Τολμούν να φτιάξουν πρόγραμμα όπου παίζουμε Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη και Σάββατο στις 14:30. Είναι έγκλημα! Θα ήθελα να παρέμβει η ... Διεθνής Αμνηστία1 Θα ήθελα πραγματικά να είμαι από μια μεριά όταν παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και λένε “Λίβερπουλ, να τη βάλουμε στις 14:30” και θ' αρχίσει να γελά όλη η αίθουσα!

Και μετά περιμένετε από εμένα να έρχομαι να σας λέω ότι πρέπει να κάνω περισσότερα και πρέπει να έχω περισσότερη ενέργεια! Όχι, να με διαγράψουν και από τη λίστα των συνδρομητών τους!» ήταν τα λόγια του Γερμανού!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης