«Λύθηκε το θέμα με Σαλάχ, υπάρχει σεβασμός και κατανόηση» (vid)

Η κατανόηση και το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας υπάρχει επικοινωνία ικανή να διορθώσει κάθε κακή στιγμή, βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος που προέκυψε ανάμεσα στον Σαλάχ και τον Κλοπ, όπως ανέφερε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ για το επεισόδιο με τον Αιγύπτιο στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.  



«Λύθηκε το θέμα με Σαλάχ, υπάρχει σεβασμός και κατανόηση» (vid)

Ο Κλοπ από την πρώτη στιγμή ήθελε να προλάβει τα σενάρια και την ασταμάτηση ενασχόληση του Τύπου με το περιστατικό, λέγοντας λίγο μετά το 2-2 με τα «σφυριά» πως το θέμα με τον Σαλάχ είχε ήδη λήξει.

Ο ποδοσφαιριστής δεν είχε την ίδια άποψη και έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας στη μεικτή ζώνη πως αν μιλούσε ανοιχτά, θα έβαζε... φωτιά!

Το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Τότεναμ, ο Kloppo ρωτήθηκε ξανά για το συγκεκριμένο ζήτημα και παραδέχθηκε ότι: «Αν δεν γνωριζόμασταν τόσο καλά έπειτα από τόσα χρόνια, δεν ξέρω πώς θα το είχαμε ξεπεράσει.

Αλλά ανήκει στο παρελθόν όλο αυτό, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και πλέον δεν υφίσταται κανένα ζήτημα. Έχει λυθεί τελείως, προχωράμε μπροστά, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σ' εμένα και τον Μο».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης