Ειλικρινής όπως πάντα ο Ποστέκογλου: «Φίλε, να σου γράψω έκθεση με όσα πήγαν λάθος;»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει πολύ καλά ότι τα προβλήματα δεν είναι για να κρύβονται, αλλά για να χρησιμεύουν ως εμπειρίες βελτίωσης. Και αυτά που είδε από την Τότεναμ στο ντέρμπι με την Τσέλσι θα μπορούσε να τα γράψει σε έκθεση, όπως ανέφερε σε έναν δημοσιογράφο σε ερώτηση που του έκανε για την ήττα (2-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  



Ειλικρινής όπως πάντα ο Ποστέκογλου: «Φίλε, να σου γράψω έκθεση με όσα πήγαν λάθος;»

Ο κόουτς των «σπιρουνιών» είναι της σχολής... Κλοπ. Δίνει τη βαρύτητα που πραγματικά πρέπει να έχει το ποδόσφαιρο και το ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού και φροντίζει να παίρνει κι εκείνος μαθήματα για τη ζωή μέσα απ' όσα μπορούν να εκτυλιχθούν στο πιο δημοφιλές και αγαπημένο άθλημα στον κόσμο.

Το βράδυ της Πέμπτης και λίγο μετά το 2-0 από την Τσέλσι, ο Ποστέκογλου σχολίασε σε δημοσιογράφο: «Φίλε, τι να πούμε; Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Θέλεις να σου γράψω έκθεση με όσα πήγαν στραβά; Ήμασταν πολύ κακοί».

Το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, την προσεχή Κυριακή, έδωσε συνέχεια σε αυτή την ειλικρίνεια και τόνισε: «Ο πόνος και η απογοήτευση των τελευταίων αποτελεσμάτων είναι απαραίτητα στοιχεία για τη διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε. Αν θέλεις να φτάσεις κάπου και να πετύχεις, πρέπει να περάσεις και μέσα από δύσκολες καταστάσεις...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης