Το ματς που θα θυμάται για πάντα ο Κλοπ, η στιγμή με το κλάμα του Μίλνερ και η συμβουλή που θα θυμάται (vid)

Έχοντας καθίσει σε ένα τραπέζι με τον βοηθό του, Πεπ Λίντερς, τον διευθυντή της Ακαδημίας, Άλεξ Ίνγκλθορπ, αλλά και τους Κόντι Χάκπο και Χάρβεϊ Έλιοτ, ο Γιούργκεν Κλοπ θυμήθηκε στιγμές από τη θητεία του στη Λίβερπουλ. Στάθηκε στο παιχνίδι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα γυρνούσε, αποκάλυψε τη σπάνια στιγμή με το κλάμα του Μίλνερ και στάθηκε στη συμβουλή που δεν θα ξεάσει ποτέ. 



Το ματς που θα θυμάται για πάντα ο Κλοπ, η στιγμή με το κλάμα του Μίλνερ και η συμβουλή που θα θυμάται (vid)

Ο Kloppo αρχίζει πια και αντιλαμβάνεται πως ο χρόνος στη χρυσή κλεψύδρα της παρουσία του στον πάγκο των «κόκκινων» ολοκληρώνεται. Και όλοι φροντίζουν ώστε ο αποχαιρετισμός να είναι γεμάτος ωραίες αναμνήσεις, τις οποίες εξιστορεί εκείνος με τέτοιο τρόπο που γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερες... 

«Το αγαπημένο μου ματς θα παραμείνει αυτό με την Μπαρτσελόνα. Γιατί ήταν πραγματικά αδύνατο να γυρίσει κι όμως τα καταφέραμε. Είναι το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, όσες πιθανότητες κι αν υπάρχουν» σχολίασε ο Γερμανός. 

Μάλιστα, βλέποντας ξανά τα στιγμιότυπα από το φοβερό 4-0 επί των Καταλανών στο «Άνφιλντ» στάθηκε στην εξυπνάδα του Αλεξάντερ - Άρνολντ για το γρήγορο κόρνερ στον Ορίγκι και τόνισε πως ήταν η μοναδική φορά που είδε τον Μίλνερ να κλαίει, στο φινάλε εκείνη της βραδιάς. 

Όσο για τη συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε: «Να συγχωρείς, για να μπορούν να σε συγχωρούν. Και κάπως έτσι μπορώ να μην θέλω να είμαι τέλειος. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου που έχω σκεφτεί πως ίσως το έχω παρακάνει και μπορεί να έχω εκνευριστεί, αλλά εκνευρίζομαι μονάχα για μια στιγμή. Συγχώρησε για να σε συγχωρήσουν». 

Κώστας Ζάλιαρης