Περίμενε 153 μέρες γι' αυτό το 3λεπτο: Ο Τζέιμς γύρισε για να στείλει την Τσέλσι στην Ευρώπη (vid)

Η φετινή σεζόν για εκείνον είναι ίσως η μεγαλύτερη δοκιμασία που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας στην καριέρα του. Και μόλις επέστρεψε... την πλήρωσε η Φόρεστ. Ο Ρις Τζέιμς «σέρβιρε» στον Τζάκσον το γκολ της ανατροπής της Τσέλσι στο City Ground με μόλις τρία λεπτά συμμετοχής και η επιστροφή του αρχηγού έχει έναν στόχο. Την Ευρώπη για την επόμενη χρονιά.  



Περίμενε 153 μέρες γι' αυτό το 3λεπτο: Ο Τζέιμς γύρισε για να στείλει την Τσέλσι στην Ευρώπη (vid)

Ο Ρις Τζέιμς έλειπε εδώ και 153 μέρες. Φρόντισε τον εαυτό του τόσο πνευματικά, όσο φυσικά και σωματικά για να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κάθε φορά που καλείται ν' αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού απέχει από τα social media, ενημερώνει κάθε τόσο τον κόσμο για την εξέλιξη της θεραπείας του ή τις προπονήσεις του και είναι τρομερά συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχει να κάνει.

Την ίδια συγκέντρωση, τη στιγμή που έπρεπε, επέδειξε και στο ματς με τη Φόρεστ στο City Ground. Κόντρα στο καλύτερο ημίχρονο που έχει παίξει η ομάδα του Σάντο στο φετινό πρωτάθλημα, ο Τζέιμς πέρασε με αλλαγή στο 79ο λεπτό με την Τσέλσι πίσω στο σκορ με 2-1 και όλα άλλαξαν.

Κι αν για την ισοφάριση από τον Στέρλινγκ από αριστερά δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, ο captain είδε το χώρο, έτρεξε μπροστά και τον είδε και ο Καϊσέδο. Ο τελευταίος του έβγαλε μαγική μπαλιά και εν συνεχεία ο Άγγλος φουλ μπακ με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Τζάκσον για το 3-2.

Οι «μπλε» πιέζουν στο φινάλε της σεζόν για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο αρχηγός της ομάδας γύρισε στο ιδανικό σημείο για να προσφέρει την τελευταία σημαντική ώθηση για την επίτευξη του στόχου, έχοντας ακόμα δυο ματς για το φινάλε!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης