Τζορτζ Έρθι: Στο ντεμπούτο είχε... νοσοκομείο, αλλά στη δεύτερη συμμετοχή έζησε το απόλυτο όνειρο! (vids)

Ο 19χρονος, Τζορτζ Έρθι, δεν στάθηκε ποτέ στη μεγάλη αναποδιά που του συνέβη στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Και στη δεύτερη συμμετοχή του, έδειξε στη μοίρα ότι... θα της κάνει κουμάντο. Και με τη βοήθεια του Κούντους, ο νεαρός μέσος της Γουέστ Χαμ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, δίνοντας σάρκα και οστά στο πιο μεγάλο του όνειρο.  



Τζορτζ Έρθι: Στο ντεμπούτο είχε... νοσοκομείο, αλλά στη δεύτερη συμμετοχή έζησε το απόλυτο όνειρο! (vids)

Ο Τζορτζ Έρθι ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τα «σφυριά» απέναντι στη Λούτον το απόγευμα του Σαββάτου, έχοντας δει νωρίτερα τους Γουόρντ – Πρόους και Σούτσεκ να κάνουν την ανατροπή για το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο μικρός είχε κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ τον περασμένο μήνα, ωστόσο, στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ στις 14/4 είχε σταθεί τρομερά άτυχος. Έπειτα από εναέρια σύγκρουση με το κεφάλι, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ήταν απόλυτα καλά, έχοντας χάσει εκείνη τη στιγμή για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του.

 

 

Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να σκεφτεί πως ίσως αυτό να ήταν ένα σημάδι για τη συνέχεια της θητείας του στην Πρέμιερ. Ότι μια ανώτερη δύναμη του έδειξε πως η τύχη του θα βρισκόταν κάπου αλλού. Ο Έρθι, όμως, όλες αυτές τις σκέψεις τις πέταξε στα σκουπίδια. Και στο ματς με τη Λούτον πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά τον «χορό» του Κούντους, ο οποίος τού ετοίμασε το πλασέ με την ασίστ και στη συνέχεια πανηγύρισε μαζί του, ανεβαίνοντας για να καθίσουν στις διαφημιστικές πινακίδες.

 

 

 

«Είμαι στα τμήματα υποδομής του κλαμπ από την ηλικία των 6 ετών, είμαι κάτοχος διαρκείας της ομάδας μια ζωή και τώρα σκόραρα με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ανδρικό επίπεδο. Σκόραρα με την πιο μεγάλη ομάδα, μπροστά στους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα» είχε να πει ο Έρθι με τον ενθουσιασμό του να κρατά πλέον για μέρες...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης