Θα είναι η ανατροπή της σεζόν: Ο λόγος που η Μπάγερν σκέφτεται να… κρατήσει τον Τούχελ!

Είναι δυνατόν να έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση με φόντο την αποχώρησή του και να αλλάζει γνώμη; Ναι, είναι πιθανό! Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να κάνει στροφή… 180 μοιρών και να διατηρήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική της ηγεσία.



Θα είναι η ανατροπή της σεζόν: Ο λόγος που η Μπάγερν σκέφτεται να… κρατήσει τον Τούχελ!

Μπορεί όλοι να θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν  Μονάχου, όμως σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ενδέχεται να σημειωθεί μία τεράστια ανατροπή.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι συμπατριώτες του γράφουν πως η διοίκηση της Μπάγερν σκέφτεται να τον διατηρήσει στον πάγκο της, παρά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του το καλοκαίρι.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Είναι πάρα πολύ απλό και οφείλεται στα τέσσερα «όχι» που έχει λάβει από υποψήφιους διαδόχους του. Ξεκινάμε από τον Τσάμπι Αλόνσο, ακολουθεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εν συνεχεία ο Ραλφ Ράνγκνικ και τέλος ο Γιούλιεν Λοπετέγκι.

Φημολογείται πλέον πως αρνείται και η Κρίσταλ Πάλας, για τον Όλιβερ Γκλάσνερ, με άμεση συνέπεια οι Βαυαροί να επεξεργάζονται το ενδεχόμενο παραμονής του!

Δημήτρης Μανάκος