Χαμός στο Μπέρμιγχαμ: Η αδιανόητη γκάφα του Μαρτίνες, η απάντηση του Τίλεμανς και τα 2 λεπτά του VAR για τον Χάκπο (vids)

Γεμάτο το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης της Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν μόλις έπειτα από 64 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι χάρη σε δώρο του Μαρτίνες, ο Τίλεμανς απάντησε για τη Βίλα και ο Χάκπο έπειτα από έλεγχο 2+ λεπτών από τον VAR πρόσφερε νέο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.   



Χαμός στο Μπέρμιγχαμ: Η αδιανόητη γκάφα του Μαρτίνες, η απάντηση του Τίλεμανς και τα 2 λεπτά του VAR για τον Χάκπο (vids)

Στο 2ο λεπτό από γύρισμα που έγινε από δεξιά στην περιοχή της Βίλα, ο Μαρτίνες αιφνιδιάστηκε από την απότομη αλλαγή της πορείας της μπάλας και την έχασε μέσα από τα χέρια του για το 1-0 της Λίβερπουλ. 

Η απάντηση των «χωριατών» ήρθε στο 12ο λεπτό με τον Γουότκινς να σερβίρει για τον Τίλεμανς που με ωραίο σουτ ισοφάρισε, ωστόσο, η Λίβερπουλ θα έπαιρνε ξανά άμεσα προβάδισμα. 

Στο 23ο λεπτό και έπειτα από έλεγχο που ξεπέρασε τα δυο λεπτά, ο Χάκπο χρίστηκε σκόρερ από ασίστ του Γκόμες, για την τοποθέτηση του οποίου χρειάστηκε προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο. 

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Ντιέγκο Κάρλος έχασε απίθανη ευκαιρία σχεδόν πάνω στη γραμή της εστίας του Άλισον!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης