Το… μίσος πάνω από τ’ αστέρια: Οι οπαδοί της Τότεναμ δεν θέλουν να δουν πρωταθλήτρια την Άρσεναλ! (vid)

Είναι τρομερό το σκεπτικό του οπαδού που δεν θέλει με τίποτα να δει τη μεγάλη του αντίπαλο να κατακτά το τρόπαιο. Και βάσει αυτού, η πλειοψηφία του κόσμου της Τότεναμ δήλωσε σε ψηφοφορία πως αδιαφορεί για την παρουσία της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού προτιμά να μη δει τους «κανονιέρηδες» να παίρνουν την Πρέμιερ!  



Το… μίσος πάνω από τ’ αστέρια: Οι οπαδοί της Τότεναμ δεν θέλουν να δουν πρωταθλήτρια την Άρσεναλ! (vid)

Η αποψινή βραδιά είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερη για τα «σπιρούνια». Έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να διεκδικούν την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν – αν και όλα κρίνονται από την Άστον Βίλα – ωστόσο, αν το κάνουν αυτό, θα δουν τους… χειρότερους εχθρούς τους να ετοιμάζονται για στέψη.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Σίτι μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για το τρόπαιο του κορυφαίου πρωταθλήματος. Και γι’ αυτό, ο κόσμος της Τότεναμ προτιμά να… θυσιάσει τ’ αστέρια και τα έσοδα που θα εξασφάλιζε η ομάδα του Ποστέκογλου.  

Το 58% των υποστηρικτών των «σπιρουνιών», όπως προέκυψε από την έρευνα του SkySports, δήλωσε ότι προτιμά ήττα από τους «πολίτες», προκειμένου να μην πάρει το πρωτάθλημα φέτος η Άρσεναλ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης