Ό,τι πάει μέσα… ο Ορτέγκα το διώχνει: Ο Πεπ πήρε την καλύτερη απόφαση! (vid)

Ο Έντερσον ήθελε να συνεχίσει, ο Πεπ όμως είχε στον πάγκο έναν άνθρωπο τον οποίο έπρεπε να εμπιστευθεί για το δύσκολο φινάλε στο ματς με την Τότεναμ. Και ο Ορτέγακ επιβεβαίωσε πως όποια τελική πηγαίνει προς την εστία του… δεν έχει καμία τύχη, αφού φροντίζει να τη διώχνει!  



Ό,τι πάει μέσα… ο Ορτέγκα το διώχνει: Ο Πεπ πήρε την καλύτερη απόφαση! (vid)

Η στιγμή με τον Σον θα μείνει στην ιστορία αν τελικά αποδειχθεί εκείνη που θα κρίνει τον τίτλο. Κάποιοι θα το θυμούνται ως αστοχία του Νοτιοκορεάτη, άλλοι ως τρομερή επέμβαση του Ορτέγκα που ήξερε πότε και πώς ν’ απλώσει το δεξί πόδι για να διώξει το πλασέ του αντιπάλου του.

Όπως και να ‘χει, ο αναπληρωματικός πορτιέρε της Σίτι κατάφερε ν’ απομακρύνει ακόμα μια τελική προς την εστία του, σε κρισιμότατο σημείο, κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του προτού ο Χάαλαντ διαμορφώσει το αποτέλεσμα (2-0) της αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Ο Στέφαν Ορτέγκα έπαιξε για 30 λεπτά (από το 70’, αλλά υπήρξαν και 10 λεπτά καθυστερήσεων για τον τραυματισμό του Έντερσον) στο ματς με τα «σπιρούνια» και κατάφερε να κάνει 11 τις τελευταίες διαδοχικές τελικές προς την εστία του, τις οποίες έχει απομακρύνει.

Μάλιστα, στο φετινό πρωτάθλημα, σε όσο χρόνο συμμετοχής έχει εξασφαλίσει, έχει βγει νικητής στο 86% των τελικών προς την εστία του (11/13)!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης