Ο Ορτέγκα αναλαμβάνει να κατακτήσει το νταμπλ για τη Σίτι!

Ο Έντερσον με κάταγμα σε σημείο κοντά στο μάτι βγαίνει νοκ-άουτ και ο Στεφάν Ορτέγκα αναλαμβάνει να προσφέρει στη Σίτι το νταμπλ για φέτος, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου!  



Ο Ορτέγκα αναλαμβάνει να κατακτήσει το νταμπλ για τη Σίτι!

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει αρχίσει ήδη να ζει τις στιγμές που θα τον διατηρήσουν στη μνήμη των οπαδών της Σίτι. Από τη φοβερή απόκρουση στο πλασέ του Σον στο ματς με την Τότεναμ, πλέον θ’ αναλάβει εκείνος να χαρίσει τα δυο φετινά τρόπαια στο κλαμπ του Μάντσεστερ!

Το κάταγμα που διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ο Έντερσον σε σημείο κοντά στο μάτι, βγάζουν νοκ-άουτ τον Βραζιλιάνο για τα ματς με τη Γουέστ Χαμ, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ».

Αυτό σημαίνει πως ο Ορτέγκα επωμίζεται την ευθύνη της διατήρησης της εστίας τους ανέπαφης κόντρα στα «σφυριά», με την ελπίδα οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην επίθεση να κάνουν σωστά τη δουλειά τους για τα γκολ που θα χαρίσουν τον τίτλο.

Κι επιπλέον, ο 31χρονος πορτιέρε θα βρεθεί και στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στις 25 Μαΐου κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης