«Εδώ είναι… Έλαντ Ρόουντ»: Απίθανη Λιντς, «πάτησε» τη Νόριτς και πάει στον τελικό του «Wembley»! (vids)

«Μαγική» εμφάνιση της Λιντς, «πάτησε» τη Νόριτς, τη συνέτριψε με 4-0 και «φώναξε» πόσο πολύ θέλει να βρεθεί στην Premier League, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με «όπλο» το «καυτό» «Έλαντ Ρόουντ», οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο μέρος και διαμόρφωσαν στο 68’ το τελικό αποτέλεσμα. Βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης, «μοιραίος» για τα «καναρίνια» ο γκολκίπερ, Γκαν. Ισάριθμοι διαφορετικοί σκόρερ για τα «παγώνια», που αναμένουν στο «Wembley» τη Σαουθάμπτον ή τη Γουέστ Μπρομ!



«Εδώ είναι… Έλαντ Ρόουντ»: Απίθανη Λιντς, «πάτησε» τη Νόριτς και πάει στον τελικό του «Wembley»! (vids)

Μία εκπληκτική εμφάνιση, ένα γήπεδο που «έβραζε» και η Λιντς βρίσκεται στον τελικό των Play Offs της Championship, μετά την εντυπωσιακή της νίκη με 4-0 επί της Νόριτς στο «Έλαντ Ρόουντ».

Μπορεί η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να είχε ολοκληρωθεί στο απόλυτο «μηδέν», όμως σε αυτή την περίπτωση, τα «παγώνια» ήταν εντυπωσιακά. Έτρεξαν, σκόραραν τέσσερις φορές, δεν άφησαν κανένα περιθώριο συζήτησης και αναμένουν είτε τη Σαουθάμπτον, είτε τη Γουέστ Μπρομ, στον τελικό ανόδου του «Wembley».

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Γκρούεβ, ενώ 13 λεπτά μετά, ο Περό έκανε το 2-0, από κοντά, εκμεταλλευόμενος ένα δεύτερο, διαδοχικό λάθος του Γκαν.

 

 

Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη πήγε να αντιδράσει και έχασε τετ-α-τετ στο 26’ με τον Σάρτζεντ. Κράτησε τη Λιντς ο Μελιέ και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ρούτερ των 15 ασίστ φέτος, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Δεν είχε περιθώριο αντίδρασης το σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Σάμερβιλ στο 68’, σε ένα εκπληκτικό βράδυ για τη Λιντς Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος