Ο Κλοπ δεν τον συγχώρησε ποτέ: «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό»! (vid)

Κι όμως, υπάρχει ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα συγχωρήσει ποτέ, έπειτα απ’ αυτό που του έκανε το… 2019! Ο Γερμανός αποκάλυψε τι έχει συμβεί με συγκεκριμένο παίκτη και γιατί εκείνος πήγε να του προκαλέσει … εγκεφαλικό!  



Ο Κλοπ δεν τον συγχώρησε ποτέ: «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό»! (vid)

Μπορεί πλέον να μην παρακολουθεί τόσο έντονα τα παιχνίδια των άλλων ομάδων και να μη γνωρίζει καν το πρόγραμμά τους, από τη στιγμή που το μυαλό του είναι στο φινάλε της θητείας του στη Λίβερπουλ και τις διακοπές, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε και πιο έντονες στιγμές.

Μια απ’ αυτές ήταν το 2019 στη «μάχη» με τη Σίτι για τον τίτλο που έφτασε μέχρι και την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος. Όπως θα συμβεί και φέτος, με τους «πολίτες» και την Άρσεναλ.

Πριν από πέντε χρόνια, ο Βενσάν Κομπανί την προτελευταία αγωνιστική είχε πετύχει το μαγικό γκολ απέναντι στη Λέστερ με άπαντες να του φωνάζουν να μη σουτάρει, αλλά εκείνος εξαπέλυσε τη «βολίδα» από απόσταση και δικαιώθηκε.

«Ήμουν στον καναπέ και φώναζαν στον Μάντισον να τον μαρκάρει, να τον σταματήσει. Είμαι χαρούμενος που… δεν έπαθα εγκεφαλικό εκείνη τη μέρα! Από τότε έχω σταματήσει να συμπαθώ τον Μάντισον! Ήμουν εκνευρισμένος και με τον Μπρένταν Ρότζερς που δεν τον είχε βγάλει γιατί είχε φανεί πως ήταν κουρασμένος» είπε ο Κλοπ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης