Και ποιος άλλος θα το έπαιρνε; Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός της σεζόν! (vid)

Ήταν το πιο αναμενόμενο βραβείο απ' όλα και το άξιζε δικαιωματικά. Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τις εκπληκτικές του επιδόσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, «κουβαλώντας» την και στέλνοντάς την στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 



Και ποιος άλλος θα το έπαιρνε; Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός της σεζόν! (vid)

Με 22 τέρματα και 10 ασίστ στο λογαριασμό του στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος και έχοντας ξεπεράσει και την καλύτερη ever χρονιά του Εντέν Αζάρ σε επίπεδο πρωταθλήματος με τους «μπλε», ο Κόουλ Πάλμερ ξεχώρισε... σαν τη μύγα μες στο γάλα φέτος. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε την καλύτερη απόφαση όταν άφησε τη Σίτι του Πεπ το περασμένο καλοκαίρι για ν' αναζητήσει αλλού το χρόνο και το ρόλο που επιθυμούσε και τα βρήκε στα πλάνα του Ποτσετίνο. 

Ακόμα και τις στιγμές που η Τσέλσι αδυνατούσε τρομερά να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο σοβαρό πρόσωπο, εκείνος ήταν εκεί για να βοηθήσει ή να προσπαθήσει... όσο πήγαινε. 

Και πλέον, είναι ο κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης