Παίρνει κι άλλο «διαμαντάκι» η Τσέλσι, σε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές teenager ποδοσφαιριστή! (vids)

Ο Εστεβάο Γουίλιαν θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, καθώς επιτεύχθηκε συμφωνία με την Παλμέιρας έναντι ποσού που καθιστά τη συγκεκριμένη μεταγραφή μια από τις πιο ακριβές αναφορικά με teenager ποδοσφαιριστή! Από τον Ιανουάριο του 2015 θα φορέσει τα «μπλε» ο 17χρονος εξτρέμ.   



Παίρνει κι άλλο «διαμαντάκι» η Τσέλσι, σε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές teenager ποδοσφαιριστή! (vids)

Περιμένει ήδη τον Πάεζ που θα ενσωματθεί στο λονδρέζικο κλαμπ σε ένα χρόνο από τώρα, όμως, η Τσέλσι συνεχίζει τις κινήσεις με τις οποίες φροντίζει για το μέλλον της και το γεμίζει με ταλέντο. 

Ο Εστεβάο Γουίλιαν της Παλμέιρας θα γίνει ποδοσφαιριστής των «μπλε» από τον Ιανουάριο του 2025, αφού, η ομάδα του είπε το «ναι» στην προσφορά των 65 εκατομμυρίων ευρώ! 

Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές για ποδοσφαιριστή τέτοιου ηλικιακού επιπέδου, με τον Εστεβάο να θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα της πατρίδας του και να ετοιμάζεται για τη μετακίνηση στο ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Στην πρώτη ομάδα της Παλμέιρας βρίσκεται από τον φετινό Ιανουάριο και έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές σε Serie A, Copa Libertadores και Copa do Brasil. 

Δείτε βίντεο με προσπάθειές του; 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης