Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε Instagram, έγινε viral, τον έχουν ακολουθήσει σχεδόν 700.000 άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις… 60. Και παρότι, αγαπά απεριόριστα τη Λίβερπουλ, υπάρχουν επτά παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν είναι «φίλοι» ιντερνετικά, προς το παρόν!



Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει ένα όνομα που αποτελεί trend σήμερα, όλη ημέρα, στον «κόσμο» του Instagram, τότε δεδομένα αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, μία ημέρα πριν αποχωρήσει από το «τιμόνι» της ομάδας του, δίνοντας το τελευταίο του παιχνίδι, αποφάσισε να προβεί σε μία κίνηση που ξάφνιασε άπαντες: να μπει στον κόσμο των Social Media, να φτιάξει τον προσωπικό του λογαριασμό και να επικοινωνεί με τον κόσμο της αγαπημένης του ομάδας.

Μέσα σε μόλις πέντε ώρες, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κερδίσει περισσότερα από 692 χιλιάδες follow, την στιγμή που ο ίδιος ακολουθεί μόλις 60 άτομα. Παίκτες του από τη Λίβερπουλ, συναδέλφους του στην Αγγλία, πρώην ποδοσφαιριστές του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, και δεδομένα ανθρώπους από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μπήκαμε στη διαδικασία να «μελετήσουμε» αυτούς που ακολουθεί και όσους τον ακολουθούν. Και διαπιστώσαμε πως υπάρχουν επτά παίκτες από το ρόστερ της Λίβερπουλ, τους οποίους ο Γιούργκεν Κλοπ ΔΕΝ έχει ακολουθήσει.

Τους χωρίσαμε σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που επίσης δεν τον ακολούθησαν και αυτούς που δεν έχουν λάβει το «follow back» του. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται ο Άντριαν, ο Τζο Γκόμες, ο Ρις Γουίλιαμς και προς έκπληξη όλων, ο Χάρβεϊ Έλιοτ.

Στην δεύτερη κατηγορία, σε αυτήν δηλαδή που απλώς δεν έχουν πάρει «follow back» συμπεριλαμβάνονται ο Ιμπραχίμα Κονατέ, ο Στέφαν Μπαίτσετιτς και ο Μπόμπι Κλαρκ.

Ίσως και να μην έχει προλάβει. Ενδέχεται. Μέσα στην ημέρα θα γνωρίζουμε. Αλλά προς το παρόν, μία μίνι ανάλυση του προφίλ του Γιούργκεν Κλοπ, αυτά «φανέρωσε»!

Δημήτρης Μανάκος