Κλοπ: «Μετά την Κυριακή θα είμαι οπαδός, η Λίβερπουλ είναι σύλλογος για ταξίδια και περιπέτειες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ένα τεράστιο γράμμα του προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο match programme της αναμέτρησης με τη Γουλβς, αν και προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή όλων στο παιχνίδι, κατάλαβε πως έπρεπε να μιλήσει... από καρδιάς. Εγγυήθηκε στον κόσμο πως πλέον θα ενεργεί ως οπαδός του κλαμπ, θα συνεχίσει να... μην περπατά μόνος, τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν πως οι «κόκκινοι» είναι ένα κλαμπ έτοιμο για ταξίδια ζωής και πως στην ιδιοκτησία υπάρχουν έμπιστοι άνθρωποι.



Κλοπ: «Μετά την Κυριακή θα είμαι οπαδός, η Λίβερπουλ είναι σύλλογος για ταξίδια και περιπέτειες»

Ο Kloppo άρχισε και γέμιζε τις σελίδες και παρά το γεγονός πως καταλάβαινε ότι δεν έπρεπε να «ξεφύγει» το κείμενό του, αυτό ήταν αδύνατο. 

Αρχικά θέλησε να επιστήσει την προσοχή του κόσμου στην δύσκολη αναμέτρηση με τη Γουλβς στο φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά και στο φινάλε της δικής του ιστορίας στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. 

Εξήρε τη δουλειά του Γκάρι Ο'Νιλ στους «λύκους», αλλά από εκεί κι έπειτα άρχισε να λέει όσα ένιωθε. Για τον αποχαιρετισμό των Μάτιπ και Τιάγκο Αλκάνταρα που αξίζουν το χειροκρότημα, για τον νέο προπονητή που θα «οδηγήσει τον σύλλογο σε νέα κατεύθυνση, με τη Λίβερπουλ να είναι πανέτοιμη για ταξίδια και περιπέτειες». 

Για τους συνεργάτες του που θα τραβήξουν κι εκείνοι ξεχωριστούς δρόμους, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ευγνώμων για τη βοήθειά τους. 

«Όποιος κι αν είναι στην κεφαλή, η Λίβερπουλ είναι ασφαλής. Κάθε ταξίδι μπορεί να ολοκληρωθεί με τίτλους, αλλά μπορεί και να μην έρθουν αυτοί, αλλά πάντοτε οι εμπειρίες θα είναι αξέχαστες και μοναδικές. 

Η ιδιοκτησία του κλαμπ είναι σταθερή, έξυπνη και δημιουργική και δεν είχα κανένα παράπονο στη θητεία μου στην ομάδα. Μόλις περάσει η Κυριακή θα είμαι κι εγώ ένας οπαδός της Λίβερπουλ και ευελπιστώ να μπορώ να παίξω κάποιον ρόλο ακόμα κι έτσι. 

Ξέρω πως δεν θα περπατήσω ποτέ ξανά μόνος, όπως δεν θα περπατά ποτέ μόνη και η Λίβερπουλ» έγραψε μεταξύ άλλων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης