Ένας πραγματικός αρχηγός: Η υπόσχεση του Έντεγκααρντ στον κόσμο της Άρσεναλ!

Εκπληκτικός Μαρτίν Έντεγκααρντ, αποφάσισε να μιλήσει στο κοινό του «Έμιρεϊτς», μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Έβερτον, δίνοντας μία υπόσχεση για τη νέα σεζόν!



Ένας πραγματικός αρχηγός: Η υπόσχεση του Έντεγκααρντ στον κόσμο της Άρσεναλ!

Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως κατέρριψε κάθε ρεκόρ φέτος και έφτασε τις 28 νίκες και τους 89 βαθμούς, όμως άπαντες αναγνώρισαν το έργο του Μικέλ Αρτέτα.

Εκπληκτική σεζόν για τους «κανονιέρηδες», που έχουν… μεγαλώσει και με έναν εξαιρετικό αρχηγό, που έχει συνδεθεί με την ομάδα και θέλησε να μιλήσει στο «Έμιρεϊτς».

Μετά το φινάλε της συνάντησης με την Έβερτον και τη νίκη με 2-1, ο Μαρτίν Έντεγκααρντ μίλησε στον κόσμο στο γήπεδο και έδωσε τη δική του… υπόσχεση. Είπε πόσο υπερήφανος είναι, επισήμανε πόσο έχει αλλάξει η ομάδα και ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψουν άπαντες, με στόχο να κατακτήσουν τα πάντα του χρόνου.

«Είμαι τόσο υπερήφανος για όλους. Όταν ήρθα εδώ, υπήρχε τεράστια διαφορά. Αλλάξαμε την ομάδα. Είμαστε όλοι καλά, ήμασταν πιο κοντά φέτος από ό,τι πέρυσι. Θα ξεκουραστούμε, θα έρθουμε πίσω καλύτεροι και πεινασμένοι. Και θα παλέψουμε για να πάρουμε τα πάντα.»

Ένας εκπληκτικός αρχηγός ο Μαρτίν Έντεγκααρντ…

Δημήτρης Μανάκος