Η στιγμή που ο Άρνολντ συνειδητοποίησε πως ο Κλοπ φεύγει: «Κλαίω, ξέρετε πόσα χρόνια έχω να με δω έτσι;» (vid)

Σπουδαία στιγμή, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης του Αλεξάντερ Άρνολντ, υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Άγγλο μπακ να βουρκώνει, δίχως να μπορεί να δώσει μία εξήγηση…



Η στιγμή που ο Άρνολντ συνειδητοποίησε πως ο Κλοπ φεύγει: «Κλαίω, ξέρετε πόσα χρόνια έχω να με δω έτσι;» (vid)

Μα ποιο τέλος δεν πονάει πολύ… Δεν υφίσταται αυτό. Δεν μπορεί να συμβαίνει. Προφανώς και κάθε αποχωρισμός έχει το δικό του αντίκτυπο. Κάνει και τους πιο δυνατούς να «λυγίζουν».

Και ο Αλεξάντερ Άρνολντ το συνειδητοποίησε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με τον Άγγλο μπακ να πηγαίνει να δώσει συνέντευξη, μετά το φινάλε της συνάντησης της Λίβερπουλ με τη Γουλβς, αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ξεκίνησε να μιλάει για τον Γιούργκεν Κλοπ, επισήμανε πόσο τον βελτίωσε ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, και εν συνεχεία βούρκωσε. Με το που το συνειδητοποίησε, είπε πως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος πότε έκλαψε για τελευταία φορά, αναδεικνύοντας πλήρως πόσο σημαντικός είναι ο Γερμανός προπονητής για αυτόν.

Θυμίζουμε φυσικά πως υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο Άρνολντ έκανε το ντεμπούτο του το 2016 και έφτασε οκτώ χρόνια μετά στο σημείο, να είναι ο αρχηγός των «κόκκινων»!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλεξάντερ Άρνολντ για τον Γιούργκεν Κλοπ:

«Πόσα χρωστάω σε αυτόν τον άνθρωπο. Με έκανε καλύτερο. Ως άνδρα, ως ποδοσφαιριστή.

Άλλαξε την ζωή μου. Δεν θα μπορέσω να πω ποτέ όσα ευχαριστώ χρειάζονται. Έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν έχω κλάψει εδώ και χρόνια. Και αυτό δείχνει πόσα πολλά σημαίνει για εμένα και την ομάδα!»

Δημήτρης Μανάκος