Το μελαγχολικό βλέμμα, το «διασκεδάστε παιδιά» και οι αξέχαστες στιγμές: Όσα δεν είδατε από το «αντίο» του Κλοπ (vid)

Η αναμονή στο διάδρομο των αποδυτηρίων έγινε πιο μεγάλη και δύσκολη από ποτέ. Με το βλέμμα να δείχνει πως πλέον κατανοούσε πως έφτασε το φινάλε, ο Κλοπ ήταν αμίλητος. Προσπαθούσε να καταλάβει πως γραφόταν ο επίλογος. Και η παρακάμερα της Λίβερπουλ κατέγραψε όσα δεν είδαμε, με τον Γερμανό να το απολαμβάνει στο έπακρο.  



Το μελαγχολικό βλέμμα, το «διασκεδάστε παιδιά» και οι αξέχαστες στιγμές: Όσα δεν είδατε από το «αντίο» του Κλοπ (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε το «Άνφιλντ», τους παίκτες του, τους συνεργάτες του, τόνισε προς τον κόσμο των «κόκκινων» ότι θα πρέπει να στηρίξει τον Άρνε Σλοτ, ικανοποίησε όσα περισσότερα αιτήματα για συνεντεύξεις, φωτογραφίες και αυτόγραφα μπορούσε και έδινε μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους παίκτες του έβλεπε δακρυσμένους.

Το φινάλε της τρομερής θητείας του Kloppo στο κλαμπ του λιμανιού γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής και η παρακάμερα της Λίβερπουλ φανερώνει την εναλλαγή συναισθημάτων του Γερμανού.

Από τα χαμόγελα, την αμηχανία, τη μελαγχολία, τη χαρά, την αντίληψη της κατάστασης, τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο, την τελευταία ομιλία στους παίκτες, την αγάπη που έδωσε και πήρε…

Απολαύστε το βίντεο:

Κώστας Ζάλιαρης