ΜακΚένα: Από τη διάκριση του κορυφαίου, στο… ραντάρ των Μπράιτον και Τσέλσι

Τα κατορθώματα του ΜακΚένα με την Ίπσουιτς και η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από δυο δεκαετίες, τοποθετούν τον 37χρονο κόουτς στη λίστα των Μπράιτον και Τσέλσι που έμειναν «ακέφαλες» μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Τζέρμπι και Ποτσετίνο αντίστοιχα!  



ΜακΚένα: Από τη διάκριση του κορυφαίου, στο… ραντάρ των Μπράιτον και Τσέλσι

Οι «μπλε» και οι «γλάροι» ψάχνουν τον επόμενο προπονητής τους έπειτα από τις εξελίξεις που άφησαν κενές τις θέσεις στους πάγκους τους και όποιος ξεχωρίζει για κάτι σπουδαίο, αυτομάτως προσελκύει τις «ματιές» των μεγάλων συλλόγων.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον Κίεραν ΜακΚένα. Ο κόουτς της Ίπσουιτς κατάφερε ν’ ανεβάσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 22 χρόνια, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος της χρονιάς από την Ένωση Προπονητών (LMA) και… ενημερώθηκε για τη φημολογία που επικρατεί γύρω απ’ το όνομά του.

Μπορεί το μοναδικό που απάντησε επί τούτου να ήταν πως «δεν είναι εκεί το ενδιαφέρον μου αυτή τη στιγμή», αλλά οι Μπράιτον και Τσέλσι θα έχουν το νου τους και ίσως προσεγγίσουν τον 37χρονο προπονητή για να δουν αν μπορεί να ταιριάξει η φιλοσοφία τους…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης