Όλα μέσω… WhatsApp: Η αποκάλυψη για το «γκρουπ» των παλιών παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ποια είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση, πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για έναν ποδοσφαιριστή, πώς απέδωσε αυτός και ποιο είναι το πρόσημο της εκάστοτε σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Όλα αυτά συζητούν σε κλειστή, ομαδική συνομιλία στο WhatsApp, πρώην παίκτες των «κόκκινων διαβόλων»!



Όλα μέσω… WhatsApp: Η αποκάλυψη για το «γκρουπ» των παλιών παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μία πολύ ιδιαίτερη πληροφορία μετέδωσε σε συνέντευξή του στο Talk Sport ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί μέλος της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων», που μεγαλούργησε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και φυσικά είναι ακόμη εν΄ ενεργεία, αγωνιζόμενος με την Έβερτον του Σον Ντάις.

Ωστόσο, σε ερώτηση για τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια, υπό τις οδηγίες του Άσλεϊ Γιανγκ, ο Άγγλος μπακ ήταν ξεκάθαρος. Επισήμανε πως συμπεριλαμβάνεται μεταξύ πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία «κλειστή», ομαδική συνομιλία στο WhatsApp.

Εκεί συζητούν για την αγωνιστική κατάσταση και τις μεταγραφικές κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως πάντως να μπει στη διαδικασία να αναφέρει, ποιοι άλλοι παίκτες εκείνης της ομάδας, συμμετέχουν στη συνομιλία!

Δημήτρης Μανάκος