Η απόλυτη ανατροπή με Τεν Χαγκ: «Μου είπαν τα αφεντικά ότι θα χτίσουν την ομάδα με εμένα»!

Ναι μεν θ' αλλάξουν όλα, αλλά... όχι ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου! Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε μεγάλη συνέντευξή του στην Ολλανδία ισχυρίστηκε πως αυτό που του έχουν πει τα αφεντικά της ομάδας είναι πως θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή στα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δεδομένης απόλυσής του! 



Η απόλυτη ανατροπή με Τεν Χαγκ: «Μου είπαν τα αφεντικά ότι θα χτίσουν την ομάδα με εμένα»!

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στο Voebal International και ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του στο κλαμπ. 

«Μου είπαν οι ιδιοκτήτες ότι θα πρέπει ν' αλλάξουν όλα στην ομάδα, αλλά θέλουν να την ξαναχτίσουν με εμένα στον πάγκο! Αυτό μου είπαν»! 

Αυτή η δήλωση έρχεται μερικές ώρες μετά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το απόγευμα της Παρασκευής αναφορικά με την απόφαση που φέρονταν να έχουν πάρει τα αφεντικά της Γιουνάιτεντ για την απομάκρυνση του Τεν Χαγκ από την τεχνική ηγεσία, ανεξάρτητα από την έκβαση του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σίτι, στο «Γουέμπλεϊ». 

«Θέλουμε σίγουρα έναν εξτρά επιθετικό, έναν για τη μεσαία γραμμή κι έναν αντικαταστάτη του Βαράν στην άμυνα. Αν καταφέρουν και μείνουν υγιείς οι παίκτες μου θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε την τετράδα» πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης