Τ' αλλάζει όλα ο Ράτκλιφ για να δει τη Γιουνάιτεντ ξανά πρωταθλήτρια!

Η ειλικρίνεια για την επικρατούσα κατάσταση μόνο μπροστά μπορεί να πάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Τεν Χαγκ και Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να εμφανίζονται αποφασισμένοι ν' αλλάξουν ξανά το στάτους του κλαμπ. Ολική ανακαίνιση στο προπονητικό κέντρο, αντίληψη των δεδομένων που επικρατούν τώρα και πλάνο για το επόμενο επίπεδο. 



Τ' αλλάζει όλα ο Ράτκλιφ για να δει τη Γιουνάιτεντ ξανά πρωταθλήτρια!

Ο νέος μέτοχος των «κόκκινων διαβόλων», που θα «τρέχει» και θα εκτελεί μαζί με τους συνεργάτες του όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γιουνάιτεντ, έχει δείξει από καιρό τις διαθέσεις του. 

Έχει δρομολογήσει υποθέσεις, έχει αναζητήσει λύσεις και φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε κινήσεις που σε καμία περίπτωση δεν είχαν συνηθίσει οι άνθρωποι της ομάδας. 

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποκάλυψε πως θα γίνει ολική ανακαίνιση στο «Κάρινγκτον», κάτι που θα μπορούσε να χαροποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όταν επέστρεψε είχε δηλώσει πως βρήκε ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που είχε αφήσει μια 10ετία νωρίτερα, όταν αποχωρούσε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Το πιο σημαντικό απ' όλα, είναι η αντίληψη της κατάστασης, των δεδομένων στα οποία κινείται η ομάδα και της ανάγκης αυτό να διαφοροποιηθεί. «Θέλουν να κερδίζουμε κάθε ματς και να διεκδικούμε την κορυφή. Και η Γιουνάιτεντ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα πίσω στο 2013. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι έτοιμη γι' αυτό που ζητούν.

Άλλες ομάδες έχουν καλύτερο ρόστερ. Θα πρέπει ν' αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα» ξεκαθάρισε στο Voetbal International ο Τεν Χαγκ και ίσως ήταν ό,τι πιο ενθαρρυντικό μπορούσε ν' ακουστεί... 

Κώστας Ζάλιαρης