Τα παιδιά της... αλλαγής της Γιουνάιτεντ: Αυτή η τετράδα μοιάζει έτοιμη για τα πιο μεγάλα πράγματα! (vids)

Ο ένας εξ αυτών άνοιξε το σκορ στον τελικό. O χαφ της παρέας ήταν το «διαμάντι» όλης της σεζόν για τη Γιουνάιτεντ, βρήκε δίχτυα και αναδείχθηκε MotM κόντρα στη Σίτι στο Λονδίνο. Ο Ιβοριανός εξτρέμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κόντρα με τη Λίβερπουλ που κρίθηκε στην παράταση πριν την επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» και ο Δανός φορ άρχισε να ρολάρει σταδιακά. Το καρέ των Μέινου, Γκαρνάτσο, Ντιαλό και Χόιλουντ μοιάζει ικανό και ίσως έτοιμο για μεγάλα πράγματα!



Τα παιδιά της... αλλαγής της Γιουνάιτεντ: Αυτή η τετράδα μοιάζει έτοιμη για τα πιο μεγάλα πράγματα! (vids)

Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι μονάχα το μέλλον της Γιουνάιτεντ στα πρόσωπα και τα πόδια τους, αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Οι συγκεκριμένοι νεαροί παίκτες δείχνουν πανέτοιμοι, «ψημένοι», θρασσείς και έχουν βγει πολύ πιο δυνατοί και από τις απαραίτητες πρώτες εμπειρίες. 

Για κάποιους λόγω χαρακτήρα και νοοτροπίας ίσως ήταν πιο εύκολο, μιλώντας κυρίως για τους Γκαρνάτσο και Μέινου, ενώ για τους Ντιαλό και Χόιλουντ ο χρόνος ήταν απαραίτητος και τον χρειάζονταν για να βρουν τα πατήματά τους. 

Μιλάμε για δυο 19χρονα παιδιά που έκριναν τον μεγάλο τελικό και για δυο 21χρονα, επίσης παιδιά, όπως ορίζει η ηλικία τους, που έσπασαν αυτό τον τοίχο της ανησυχίας και των σκέψεων για τον τρόπο που θ' ανταποκρίνονταν στις ανάγκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γκολ ο Γκαρνάτσο στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, γκολ και ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Μέινου στα χαφ, ο Χόιλουντ μπήκε με αλλαγή για να προσφέρει και πάρει το μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε, ενώ, ο Ντιαλό έχει κάνει τα βήματα που τον κρατούν στην ίδια γραμμή σημασίας με τους υπόλοιπους. Άλλωστε, είναι κι εκείνος που είχε χαρίσει την πρόκριση εις βάρος της Λίβερπουλ προτού η Γιουνάιτεντ βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ». 

Αυτή η τετράδα, λοιπόν, πόζαρε ενωμένη μετά τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και ήταν τέτοια η αύρα που έβγαζαν, η ετοιμότητα για την κάθε επόμενη πρόκληση και είναι τέτοιες οι υποσχέσεις που δίνει στον κόσμο του κλαμπ το mindset των παικτών, που μπορούν οι «κόκκινοι διάβολοι» να επενδύσουν πάνω τους. Και σταδιακά να στηριχθούν κιόλας. Γιατί αν η φετινή χρονιά ήταν το πρώτο σκαλί και η προετοιμασία τους, από τη νέα σεζόν μόνο πιο ώριμοι και καλύτεροι μπορούν να φανούν στο χορτάρι. 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης