Τα μάτια του ήταν στην πλάτη για τη no-look ασίστ του Μπρούνο (vid)

Ήξερε ακριβώς πού πατούσε ο Μέινου, αν είχε φτάσει στη μεγάλη περιοχή και αρκούσε για τον Μπρούνο μια επαφή. Κι ας την έκανε με no-look. Τα μάτια του ήταν... στην πλάτη και ο Πορτογάλος έδειξε και στον τελικό του Κυπέλλου ακριβώς γιατί είναι ο απόλυτος ηγέτης και ο κορυφαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ γι' ακόμα μια σεζόν.  



Τα μάτια του ήταν στην πλάτη για τη no-look ασίστ του Μπρούνο (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο πρώτο, μαγικό τους ημίχρονο το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων κόντρα στη Σίτι. Υπερασπίστηκαν αυτό το αβαντάζ μέχρι το τέλος για να πάρουν το φετινό Κύπελλο Αγγλίας (2-1) και να δικαιωθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ με τον δεύτερο τίτλο του σε δυο χρόνια θητείας.

Τέτοιο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ίσως να μην είχε κάνει τη φετινή σεζόν και αντίστοιχη τέτοια ασίστ ο Μπρούνο ίσως να μη θυμάται.

Στην κίνηση, με no-look, του αρκούσε να πάρει την μπάλα από τον Γκαρνάτσο και είχε δει από πριν το χώρο που είχε εκμεταλλευτεί ο Μέινου. Και οι λήψεις από τη φάση είναι τρομερά εντυπωσιακές. Και φαντάζει τόσο μα τόσο απλή η μπαλια΄του Πορτογάλου, αλλά ταυτόχρονα είναι μαγική και εξαιρετικά δύσκολη...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης