Ο Γκαρνάτσο βρισκόταν σε… αποστολή εδώ κι έναν χρόνο: «Είχα πει ότι θα το πάρουμε»!

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είχε δώσει μια υπόσχεση. Πρώτα στον εαυτό του κι έπειτα στον κόσμο της Γιουνάιτεντ. Ήταν τέτοιες μέρες, πριν από έναν χρόνο. Και κράτησε το λόγο του. Και τα δάκρυα της απογοήτευσης έγιναν… πάρτι, ακριβώς στον ίδιο χώρο. Στο «Γουέμπλεϊ».  



Ο Γκαρνάτσο βρισκόταν σε… αποστολή εδώ κι έναν χρόνο: «Είχα πει ότι θα το πάρουμε»!

Ο Αργεντινός επιθετικός που ήταν κάτι περισσότερο από διακριθέντας για φέτος στους «κόκκινους διαβόλους» και που διακρίθηκε για το κορυφαίο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ με το ανάποδο ψαλίδι απέναντι στην Έβερτον, το ήθελε πολύ αυτό το Κύπελλο. Θα πείτε, ποιος δεν το ήθελε;

Ο 19χρονος το είχε βάλει στόχο από πέρυσι. Τέτοιες μέρες ήταν όταν έβλεπε τους παίκτες της Σίτι να πανηγυρίζουν στο σημείο όπου γίνονται οι απονομές στο «Γουέμπλεϊ».

Έναν χρόνο αργότερα και με τον ίδιο να έχει γκολ και συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα της επιτυχίας (2-1) επί των «πολιτών», πάλι με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο μέρος, με διαφορετική έκβαση, ο Γκαρνάτσο κράτησε το λόγο του.

«Σας είχα πει ότι θα το παίρναμε, θα το φέρναμε σπίτι…» έγραψε στα social media και μένοντας πιστός στην προσπάθειά του, δικαίωσε τον... διψασμένο για τίτλους, εαυτό του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης