«Δέχθηκε 62 γκολ σε 28 παιχνίδια, αλλά…»: Η Λίβερπουλ βρήκε τον μελλοντικό αντί – Άλισον από την Μπέρνλι;

Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τζέιμς Τράφορντ η Λίβερπουλ και για τον λόγο αυτόν, εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ». Στα 20 εκατομμύρια η ποινή του, ενδιαφέρεται και η Νιούκαστλ για τον 21άχρονο Άγγλος!



«Δέχθηκε 62 γκολ σε 28 παιχνίδια, αλλά…»: Η Λίβερπουλ βρήκε τον μελλοντικό αντί – Άλισον από την Μπέρνλι;

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, ακόμη και αν οι αριθμοί του δεν το επιβεβαιώνουν. Διότι, όλοι θυμόμαστε τι ακριβώς είχε κάνει με την εθνική Αγγλίας, πριν από έναν χρόνο ο Τζέιμς Τράφορντ.

Νεαρός, με τρομερές προοπτικές εξέλιξης και φοβερά αντανακλαστικά. Παρά το γεγονός πως έμελλε να βρεθεί σε μία ομάδα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Premier League, και για τη νέα σεζόν. Έπαιξε βασικός με την Μπέρνλι σε 28 αναμετρήσεις και δέχθηκε 62 γκολ.

Καλά καταλάβατε. Έβλεπε την εστία του να παραβιάζεται 2,2 φορές ανά 90άλεπτο, κατά μέσο όρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως φέρει ο ίδιος ευθύνη. Η Μπέρνλι του Βινσέντ Κομπανί υποβιβάστηκε, ο Τράφορντ έχασε την θέση του από τον Μούριτς, στο φινάλε της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως ξεχώριζε από το ρόστερ των «clarets».

Και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωσή του. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Νιούκαστλ, με την τιμή του να ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια. Αξίζουν άραγε για έναν «εφεδρικό» γκολκίπερ, που αν αφιχθεί στο «Άνφιλντ», θα είναι πίσω από τον Άλισον;

Δημήτρης Μανάκος