Το απόλυτο… ντόμινο: Ο Τέξτορ πουλά την Κρίσταλ Πάλας και θέλει να αγοράσει την Έβερτον!

Μπορεί η 777 Partners να ήταν το απόλυτο φαβορί για να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της Έβερτον, απομακρύνοντας τον Φαρχάντ Μοσίρι από τον σύλλογο, όμως ένα «ντόμινο» εξελίξεων, ίσως φέρει στο «Γκούντισον Παρκ» τον ισχυρό άνδρα της Κρίσταλ Πάλας!



Το απόλυτο… ντόμινο: Ο Τέξτορ πουλά την Κρίσταλ Πάλας και θέλει να αγοράσει την Έβερτον!

Μία τεράστια ανατροπή φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή της, αναφορικά με την επικείμενη πώληση της Έβερτον, από την στιγμή που το deal με τη 777 Partners, φαίνεται να έχει «μπλοκάρει» και να μην συγκεντρώσει ιδιαίτερες πιθανότητες.

Τι εννοούμε με αυτό; Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Άγγλων, τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες, έχει προκύψει νέος ενδιαφερόμενες για τα «ζαχαρωτά».

Και όχι απλά είναι γνωστός στον κόσμο της Premier League, αλλά είναι και… ισχυρός άνδρας άλλης ομάδας. Ο λόγος για τον Τζον Τέξτορ, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των βασικών μετόχων της Κρίσταλ Πάλας.

Αγόρασε το 40% της ομάδας του 2021, είναι ένας εκ των κύριων χρηματοδοτών της, αλλά φημολογείται πως έχει αποφασίσει να την πουλήσει. Και για τον λόγο αυτόν, ζητά την Έβερτον από τον Φαρχάντ Μοσίρι, γνωρίζοντας πως η 777 Partners δεν θα «μπει» στον σύλλογο, κατά πάσα πιθανότητα!

Δημήτρης Μανάκος